Συνταγές Διαίτης
Γαλέος στο φούρνο με σπανάκι και φρέσκια ντομάτα
θερμίδες (ανα μερίδα )
420kcal
- Υλικά:
- 1. 1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
- αλάτι
- 2. μείγμα μπαχαρικών για ψάρι
- 3. 2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- σπανάκι (όσο θέλουμε)
- 4. ελαιόλαδο
- 5. 1 λεμόνι
- Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλάτι και το μείγμα μπαχαρικών.
- Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα, στίβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
- Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180°C.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου