Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016


Συνταγές Διαίτης 
Γαλέος στο φούρνο με σπανάκι και φρέσκια ντομάτα

θερμίδες (ανα μερίδα )
420kcal

  • Υλικά:
  • 1.   1200 γρ. γαλέο φιλέτο κατεψυγμένο
  •       αλάτι
  • 2.   μείγμα μπαχαρικών για ψάρι
  • 3.   2-3 ώριμες ντομάτες τριμμένες
  •       σπανάκι (όσο θέλουμε)
  • 4.   ελαιόλαδο
  • 5.   1 λεμόνι


  1. Τοποθετούμε το ψάρι μας σε ένα ταψί και το πασπαλίζουμε με αλάτι και το μείγμα μπαχαρικών.
  2. Βράζουμε το σπανάκι μας (για λίγα λεπτά μόνο) και το βάζουμε πάνω από το ψάρι. Προσθέτουμε τη ντομάτα, στίβουμε ένα λεμόνι και περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
  3. Ψήνουμε στο φούρνο για μισή ώρα στους 180°C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου